fredag den 1. november 2013

Kærlighed ved første blik - opdatering fra dag 1. - torsdag den 31 okt.

Så oprandt dagen endelig - men inden vi fortæller om den store kærlighed, får I lige lidt oplevelser fra de seneste dage

Efter et par hårde rejsedøgn fra mandag til onsdag, men forsinkelser og aflysninger, nåede vi endelig vores første mål Idube - vores B&B sted de næste 18 dage
Sikke en velkomst og sikke et sted .. Vores net er ikke stabilt men lover at sætte billeder på snarest. Vi har fået et skønt lille værelse - (nr 4 for jer der har været afsted. Lige tilpas for en familie på snart 3 :)

Torsdag morgen møder vi Nushina for 1. gang - vores socialrådgiver der har haft et helt specielt forhold til vores datter. Skønt at høre så mange der fortæller at hun er en øjesten og har været / er elsket af mange.. Vi forstår dem helt og holdent <3

Efter en lang og bevægende historie om Sophias start på livet køres vi afsted - dog kun for at se at vores datter KUN har været 1 km fra os hele tiden !

Sophia er flyttet fra en plejefamile til en anden for 7 uger siden hvilket har bekymret os lidt idet hun har været en stille og reserveret pige fra starten. Men men men... vi skal snart opleve en helt anden pige end forventet..

Der midt på stuegulvet sidder vores Nosipho i armene på hendes plejer der var fulgt med fra den anden familie..
Linda,der står for hjemmet, sætter sig med Noshipho og vi sætter os sammen derned med sommerfugle i maven.. Hun er jo lige der, vores datter !!!!
En lille bestikkelse taske bliver fundet frem - og det store hit er sæbebobler - vi puster hver især og hun løsner op lidt for lidt
Pludselig opdager hun min halskæde med store farverige perler og hun var solgt !! 10 min er der nu gået og Nosipho sidder pludselig på skødet af MOR !!! Følelserne kører rundt i kroppen men vi formår at holde tårerne inde og bare se på hinanden med et smil.
Stille og roligt i løbet af de næste timer føler vi en connection med hende og vi får lov til at bade, give mad og putte hende. Selv smil og latter er vi heldige at opleve samt det helt store - kys og kram.. Vi tror på hun har kunne mærke noget da vi kom for hun er pludselig mors pige og rækker efter mig når nogle kommer forbi.. Torben kan ikke gå nogle steder uden hun siger Da da og kigger efter ham!!! Det er stort og overvældende ..
Denne dag er gået over alt forventning - vi fik tilbuddet at tage hende med hjem, men for hendes skyld vil vi vente en dag mere.

2 trætte nybagte forældre må spise rester denne aften - kræfterne er opbrugt og en ny dag venter
forude ... Vi er så spændte !!



3 kommentarer:

  1. Åhhh hvor er det bare fantastisk læsning, jeg får kuldegys langt ned af ryggen da jeg ved nøjagtig hvilke følelser der løber igennem jer nu. Det er bare så STORT!
    Nyd det hele, glæder mig så meget til at se billeder af jeres smukke prinsesse og jeres lille familie.
    Hils endelig søde Tracy og Carol

    SvarSlet
  2. Fantastisk! Jeg er så glad på jeres vegne ❤️

    SvarSlet
  3. Hej Torben og Dorthe.
    Vi fire kusiner og Kristian er samlet heroppe hos mig. Vi vil gerne sende en hilsen til jer. Tillykke med Sofia. Vi har set billeder af hende, og vi synes hun ser dejlig ud. Kærlig hilsen Lily, Mona, Gudrun, Kristian og Lillian.

    SvarSlet