fredag den 1. november 2013

Hjem med Sophia til Idube i dag

At se sin datters øjen lyse op når man træder ind af døren giver de dejligste sommerfugle i maven.. (De sommerfugle fylder snart så meget :) Og så række op efter en' og smile - det gjorde os bløde om hjertet igen igen .. Helt klart vidste Sophia i dag hvem vi var og vi var ikke i tvivl om at hun nød opmærksomheden og kærligheden fra os begge..  Hun overgav sig til søvnen i sin mors favn og det skal lige siges at hun ikke er den mindste 1 årige baby der findes.. Der er trætte arme den næste tid til moderen :)  Vi lægger et par stemningsbilleder ind når nettet virker igen ( pga det vildeste regnvejr og torden er vi ikke sikret med wireless, så vi håber på bedre vejr de næste dage )

Efter en lille powernap til Sophia kommer Linda pludselig ved 10 tiden og vil køre os hjem !!! Et lille  ekstra hjerteslag kunne mærkes lige der.. men vi ville jo også bare gerne have hende med ..

At tage hjem med vores datter der kun har set sine forældre af 2 omgange, var en smule nervepirrende.. Sophia er en stærk lille pige med sin egen mening ( hvilket passer perfekt indtil vores famile :) ) og vi var en smule nervøse for skiftet og hendes reaktion..

I løbet af de næste timer oplever vi en pige der lader sine følelser komme til overfladen. Hun græder hjerteskærende og kravler ind til sin mor som ikke kan gøre andet end være LIGE DER for sin datter.
Hun bliver en lille baby det ene øjeblik og i det næste charmerer hun sin far med smil, kys og sang.
Torben måtte gå alene ned og handle i dag. Vi turde simpelthen ikke udsætte hende for mere, men mad og bleer måtte der handles ind..
Plejefamilien havde givet os lidt bleer og mad med så vi havde til det næste døgn- men efter 2 "små" uheld på mor pga for lille og forkert ble, så måtte far afsted og handle :)

Et bad senere og aftensmaden klaret med sang og smil var der blevet puttetid !!
Og sikke en tid.. 2 voksne der ligger på gulvet og nusser deres datter igennem tremmesengen må ha
været et kønt syn.. Men at gå fra sin datter der græder hjerteskærende - det kunne vi ikke- så hellere se lidt tossede ud der midt på gulvet.. Og ja, nu sover hun i egen seng den skønne prinsesse. Det er ikke sikkert hun bliver der- men nu får vi se.. Faderen - tja han er gået kold på sofaen ved siden af. Så mon ikke det er sengetid til de nybagte forældre nu.. Dagen starter, i følge den tykke bog om Sophias liv og rutiner, allerede kl 5.30 om morgenen!! Vi siger derfor go'nat og sov godt ..

Vi er SÅ forelskede - både i hinanden - men mest i Sophia lige nu !!

2 kommentarer:

  1. Hvor må det være det største et forældre par kan opleve, kan se lyset i jeres øjne, hvor er det dejligt for jer. Glæder os til at se billeder af jer alle tre, mange knus og kærlige tanker fra Jesper og Mona

    SvarSlet
  2. Hun kunne ikke ønske sig bedre forældre 😊

    SvarSlet