onsdag den 20. november 2013

Dag 20 - I morgen skal vi hjem

Kan ikke helt forstå det!! Men i morgen skal vi hjem. Hjem til familie og venner - hjem til Romeo der er savnet. Hjem til egne omgivelser og ro til måltiderne. Hjem til kulde og sne!!! Tja det sidste kunne nu godt undværes, men nu det følger med at komme til Danmark, så tager vi det gerne med !!

Vi havde en dejlig tur til Jo.burg Zoo i går. Vi er ikke helt tilfredse med serviceniveauet her på Janes. Har nu over flere gange booket ture, der enten ikke er blevet til noget eller ikke er det vi har bestilt! Det virker som om hende der står for det pt er lidt for stresset eller i hvert fald ikke nærværende.
Vi spurgte på et Craft market i går og det blev straks booket. Det viser sig så at da vi sad i taxien så er der ikke noget Craft market der hvor vi skulle hen, og chaufføren grinede lidt da stedet vi skulle hen til var et meget Posh område med dyre mærkevarer butikker - Ikke helt et marked for hjemmelavet afrikansk håndværk:) Torben lavede straks turen om til Zoo - Sophia og jeg havde ellers været klar til shopping på fars kort !!

Formiddagen blev derfor brugt i Zoo og vi nød det gode vejr. Vi havde næsten parken for os selv, på nær et par skoleklasser der havde udflugt.

Dyrerne er ikke helt så godt lukket inde som de haver jeg kender hjemme fra DK, men så dog ingen løver eller giraffer ude på stierne :)

Sophia var helt vild med aberne og kravlede helt op i glasset for at kysse dem.Det skal dog siges at alt kysses pt. Vi har lært hende fingerkys med lyd og dem sender hun til tider rundt i luften og er man heldig så rammes vi af et' en gang imellem.

Billederne af bedsteforældrene, Kaya, Storm og Villads er også blevet kysset på. Undskyld til mostrene, at billederne er så små af jer, at hun ikke helt har forstået at I også er mennesker ;)

Da vi kom hjem havde vi en træt og lidt syg datter i armene og det fortsatte desværre resten af dagen. Mor her måtte i gang med zoneterapi inden sengetid og det virkede! ! Sophia sov til kvart over seks i morges med kun en' opvågning. Denne betød desværre begge forældre ikke kunne finde ro og jeg måtte ned på gulvet for at kunne sove da sengen ikke er super når vi begge kører rundt og ikke sover. Er vist lidt radbrækket i dag !!

Om et par timer kører vi til Pretoria og får lavet pas til den bette, så hun kan komme med hjem i flyveren i morgen.

Jeg glæder mig usandsynligt meget til at gå ud af flyveren lørdag, i Aalborg, og vide at vi nu er hjemme med vores datter og ikke det næste LANGE STYKKE TID skal udsætte hende for flere skift.

Den flotte allé med blomstrende træer


En hyggestund hvor der uddeles kys til far og aber


Endnu et kysse øjeblik 


Blomstrende træer 


Smuk og smilende (eller hvæsende) Gepard - Tæt på !!


Zebra i skygge




Krokodiller tæt på 


Smukke løver i solskin 






Så er der afslapning i skyggen 




3 kommentarer:

  1. Super opdatering - er det "allerede" nu - snart - i kommer hjem. det er lidt uvirkeligt, men går nok helt op for os når vi ser Jer alle 3 i lufthavnen. knus og på gensyn

    SvarSlet
  2. Rigtig god tur hjem i morgen med skønne Sophia :-)
    Isabelle, mor til en charmetrold fra Durban

    SvarSlet
  3. Det er janes søster der er der når hun er væk og ja hun er desværre lidt mystisk, det oplevede vi også.
    Stort i snart skal hjem, bliver så godt til alle 3 at finde ro i vante omgivelser. I det midtjyske er der faldet sne i nat så alt er Hvidt og lige til at komme i julestemning af.
    Rigtig god tur hjem alle 3

    SvarSlet