tirsdag den 19. november 2013

Dag 19 - Turen til Impilo

Så var det i dag vi skulle til Impilo og lave de sidste dokumenter til ambassaden klar og ligeledes få taget pas billede til Sophia.

Vi blev afhentet ved 11 tiden af en meget engageret medarbejder fra Impilo, Jill, der fortalte en masse på vejen. Der er rigtig mange der takker os for at ha taget os så kærligt af Sophia og er villige til at adoptere et barn fra Sydafrika.. Vi synes jo selv vi er de heldige i denne sag- Så det er lidt underligt at blive takket så mange gange omkring adoptionen. 

Det var en hjerteskærende oplevelse at se alle de dejlige babyer på Impilos lille hjem. Mens vi var på kontoret kom der en lille dreng ind på kun 4 dage. Det gør ondt helt ind i hjertet at vide der nogle der har skulle sige farvel på den ene eller anden måde til dem. 

Sophia er krammet en del ekstra i dag - og det siger ikke så lidt.:) 

En let frokost senere og med en træt pige på skødet, blev der taget lidt billeder på Impilo.

Herhjemme i haven gik vi i selvsving på trampolinen. Mig i midten med 3 unger løbende ( eller rettere, Sophia kravlede og de to andre løbende ) omkring mig.
Det var nu ret hyggeligt. - Inden aftensmaden kom tøsen i bad og der blev kort Skypet med bedsteforældrene i Ørtoft. Vi skulle jo lige have styr på maden når vi kommer hjem lørdag. Der er pludselig ting vi gerne vil smage igen efter en måned ude - Bla glæder jeg mig til boller i karry lørdag aften:) 

I morgen tager vi på Rooftop market og ser om Sophia kan klare mere for så tror jeg vi ha købt lidt ind til julegaver i Eastgate shopping center - ellers er det hjem på trampolinen i haven..

3 dage til afrejse - Og ja - jeg tæller ned nu !!

En lille hyggestund i haven ved Impilo 


Det traditionelle billede fra sofaen ved Impilo


Og begge flag var hejst i dagens anledning  


2 kommentarer:

  1. Hej Sofia Dorthe og Torben.
    Skønne billeder af en lykkelig familie, hvor er det dejligt at høre fra jer hver dag.
    glæder os til det bliver Lørdag.
    knus Bedstemor og Bedstefar.

    SvarSlet
  2. Hej I 3 skønne mennesker som vi er så heldige at have i vores lille familie !
    Vi glæder os til lørdag og især til at se den lille Sophia i virkeligheden, men skønt at skype med Jer - selv om billederne var lidt underlige idag. Glæden lyser jo ud af Jer alle 3 - det er dejligt. Knus herfra og Jeg skal nok lave en ordentlig gang boller i Karry. knus mormor og bedstefar

    SvarSlet