mandag den 4. november 2013

Fars 1. bleskift - dag 4

Tja - Det virkede til at putte ritualet virkede, for Nozi sov helt til kl 05.30 og startede dagen med at kalde efter os. 
Det er i dag søndag og vi trænger til lidt nyt tøj til Sophia. Hun er lidt større end beskrevet i de papirer vi havde fået tilsendt, så har ikke meget med der passer hende :) 
Hun er dog helt perfekt og lækker med hendes tykke mave og runde lår. Samt gode elastikker over det hele ;) 
Tracy kørte os lidt ud af byen til et større shopping center så vi havde lidt udvalg. Vi manglede også lidt dagligdagsvarer, så vi ville klare det hele på en' gang. 
I går ville Sophia ikke slippe mor og sad klistret på mig med fingrene snøret ind i mit tøj. Men i dag var hun klar til at sidde i klapvognen, så det hjalp lidt på mine lange trætte arme:) 
Der var rigtig mange ting at se på for Sophia, så hun havde store øjne hele vejen igennem - Det eneste hun ikke gad var elevatoren da hun kun havde en kedelig grå væg at kigge på fra klapvognen- Det blev fortalt højlydt at hun ikke var tilfreds !!
Vi sluttede af med en cafe tur med udsigt til rulle trappen !! "Sikke en oplevelse" synes hun at tænke :) Igen klarede hun bare så flot selv om mange mennesker skulle kigge og tale med hende.
Ud og hjemturen i bil synes hun at nyde. Hun sad og sang og hyggede sig, og sov hele vejen hjem.
Endnu en dag hvor Sophia viser at hun stoler mere og mere på os og er tryg sammen med os. Vi har taget nogle dejlige billeder hvor øjnene siger det hele. Fra den første dag hvor øjnene flakkede og var lidt sørgmodige til i dag hvor vi legede ved poolen hvor øjenene spiller til kameraet. Vi glæder os til at vise hende frem til jer. 

Og til fars store øjeblik - han skiftede hans første ble med stolthed!! Det var dog ligesom om hun vidste hun skulle ligge lidt mere stille:) 
Desværre havde moderen fået de store bleer indtil nu, men fair nok, der kommer flere til ham :)

Et lille billede får I også i dag  - her er tøserne på vej på  shopping 



1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at følge Jer 3 her på bloggen, det er fint at Far Torben har fået skiftet ble, var det ikke det han absolut ikke ville ? Men han skal nok få sin sag for ellers må I have en gang pottetræning igang. Knus herfra.

    SvarSlet