mandag den 11. november 2013

Dag 12 - Et dejligt møde med vores datters første familie

Det har været med mange nervøse tanker denne dag har nærmet sig.. Vi har siden sidste uge kendt til at vi skulle en tur ud til vores datters første plejefamilie. Den familie der har taget over da hun kom fra moderen, og set hende vokse og gro - På både godt og ondt. De har set hendes første smil. Set hende tage hendes første skridt. Og ikke mindst - lært hende at elske og være tryg.

Derfor var det en svær beslutning at tage hendes ud af vores tilknytningsproces og tage hende tilbage til stedet hvor hun voksede op, uden at lade hende tro vi ville aflevere hende tilbage.
På den anden side ville det også give hende mulighed for, igen, at se de folk der passede godt på hende og samtidig give os et indtryk af hvilken familie hun havde boet hos. Ligeledes fortælle hende historien om hvor godt et sted hun var passet på de første måneder af hendes liv.

Vi tog beslutningen og sagde ja til invitationen - Og hvor er vi glade for det her til aften !!

Kl 10 i formiddags blev vi hentet af Esme' og Sophia kiggede lidt overrasket på hende, som om hun tænkte " Hende har jeg set før"
Vi kørte ud til deres hus hvor Stephan også var hjemme. Og pludselig var det som om Sophia kunne genkende noget. Hun gik lige hen til legetøjet og Esme' fortalte at hun elskede de larmende plastic kasser!!! ØV ;) Ligeledes sæbebobler og hendes små bøger.
Sophia holdt sig tæt på en' af os hele tiden, indtil vi kom ind i deres stue og hun pludselig rejste sig fra hendes legetøj, gik hen til Esme' og gav hende et kram og lagde sig ind til hende.. Det gjorde vores forældre hjerter bløde, da det viste os at hun har været elsket og godt kan huske det. Det bedste af det hele var hun da hun efter kram og hygge hos Esme', gik lige efter hendes mor og hun fik samme tur...
Vi fik afleveret et par gaver vi havde købt hjemmefra, som en tak for at ha passet så godt på vores datter - Og ikke mindst, som minde om Sophia. Kunne se glæden i deres øjne over at Sophia nu havde fået sig en familie - Forever !!

Herhjemme viste hun samme glæde og leg som de sidste dage- Så vi tror på hun følte sig tryg og kunne mærke vi ikke ville lade hende blive tilbage..

I morgen er dagen hvor den nye familie flytter ind. Lige snart er huset fyldt med mere barneleg og hygge..
Mor her er dog snart klar til at komme videre og hjem til DK igen.. Jeg savner min seng, mit køkken og mit eget hjem :) 11 dage til hjemrejse  !!

En ny dag er snart på vej- så vil i seng og nyde min datters snorken inden hun er oppe igen i morgen ved 5 tiden :) - Sov godt derude

Et par billeder fra vores besøg hos den første plejefamilie. Det lille hus elskede hun at lege i.


                                                                                                                                                               

2 kommentarer:

  1. Sov godt i tre! I er også savnet herhjemme 😊 Nyder dine fantastiske fortællinger hver dag... Knus herfra! ❤️

    SvarSlet
  2. Godmorgen. Dejligt at få fingerkys igår på skype, der sker jo noget hele tiden med den lille skønne pige, så vi tæller også ned og i morges blev vi enige om at nu var der "kun" 1o dage til i startede hjemrejse - det er næsten ikke til at holde ud med den ventetid meen dagene er jo gået og vi nyder at læse Jeres blog og se skønne billeder. knus mormor og bedstefar

    SvarSlet