fredag den 11. oktober 2013

Udrejse dato er i hus

Som overskriften fortæller fik vi først på ugen ENDELIG vores udrejse dato!! Vi har haft vores smukke datter i forslag siden 21 august  - Så det har været med længsel vi har ventet på denne dato

I mandags tikkede en mail ind med vores datoer for både ankomst og hjemrejse.. Vi skulle være i Durban den 3. november og havde hjemrejse den 22 november.

En smule skuffede satte vi os ned mandag aften og talte det igennem. Vi havde begge troet vi kom af sted i uge 42 - men nu skulle der gå næste yderligere 3 uger inden vi kunne rejse af sted.

ØV!!!

Vi vendte dog tankerne - For det vigtigste var jo, trods alt, at vi nu havde en dato at forholde os til.

Vi gik i gang med projekt "flybillet søgning" - Og sikke en jungle. Med alle vores tidligere rejser, mente vi bestemt ikke det var noget problem at finde billigere billetter end dem vi havde hørt andre havde fået!!!

Hmmm - Vi blev dog lidt klogere på os selv der!! Og en tand mere "bekymret" end forventet!

Vi står jo pludselig med et mindre barn hjemad - Et mindre barn, der nok ikke kan klare en hjemrejse på over 30 timer, bare forbi billetterne var lidt billigere. Og måske er vores stress niveau nok også en smule højere end ellers, nu vi har en lille datter at passe ekstra meget på. Og søvnen for den sags skyld, kunne jo, måske, være påvirket af et barn der ikke sover igennem??

Vi var flere scenarier igennem inden vi besluttede os for at tjekke FDM i Viborg som AC børnehjælp samt tidligere rejsende adoptanter anbefalede til os.

Og sikke en service!! Max. 2 timer efter fik vi tilsendt en komplet rejseplan med alle stop og mulighed for ændring i sidste øjeblik, og ikke meget dyrere end det vi selv havde fundet!!

Heldigvis havde vi ikke selv fået bestilt!! For i går torsdag ringer Tina, efter kl 18.30, og fortæller hun lige havde modtaget en mail at vi ønskede at se os allerede den 30 oktober i Durban!!
Hun var noget nervøs for at vi skulle blive sure over ændringen, men må tilstå jeg jublede i telefonen idet vi jo nu håber at se Sophia nogle dage tidligere, så ingen sure miner herfra!!

Nu venter vi bare på at det bliver den 28 oktober - For så er vi afsted og forhåbentlig ser vi vores datter inden oktober er overstået.

Jeg krydser fingre!!

5 kommentarer:

  1. uhhhhh det er så vildt at I inden længe står med hende i armene, jeg GLÆDER mig så meget til at se jer og hende <3

    SvarSlet
  2. Ja, vi er mange der glæder os til at se vidunderet - for det er jo det hun er. Knus momor og bedstefar.

    SvarSlet
  3. Kære Dorthe
    Tusind tak fordi vi må følge med i jeres livs rejse :-) Den 28 er jo lige om lidt ;-0 Rigtig rigtig god tur
    Knus fra Signe, mor til søskende fra Nigeria :-)

    SvarSlet
  4. Hvor er jeg glad for at høre, at I snart skal møde jeres lille prinsesse.
    Tak fordi jeg må følge jer på jeres livs rejse. Det vækker mange gode minder.
    Hav en skøn tur!
    Hilsen
    Isabelle, mor til Magnus fra Durban

    SvarSlet
  5. Kære Dorthe.
    Så lige linket på adoptionsverden og ville bare sige, at jeg glæder mig til at følge jer på jeres livs rejse efter jeres datter. I disse dage er det 9 år siden, at vi for rundt om os selv for at blive klar til at rejse til SA efter vores datter, så det bringer minder....
    Rigtig, rigtig god tur.
    Hilsen
    Marianne :-)

    SvarSlet