fredag den 18. oktober 2013

Sophias 1 års fødselsdag

Den 8 oktober fyldte vores datter 1 år.!!

En underlig dag vi dog havde set frem til med længsel - Men det blev ikke helt som ønsket, da vi jo desværre ikke kunne være sammen med hende på den 1. fødselsdag i hendes liv.

Vi inviterede dog vores forældre til Aalborg og hyggede om aftenen hvor vi snakkede om snarlig rejse og oplevelser vi havde foran os.




Vi glæder os alle til hun er i VORES LIV - Ikke kun i vores hjerter. Og hvor er det dejligt at mærke familie og venner glæder sig som os!!

Om 10 dage sidder vi i flyveren på vej mod Sydafrika. Vi har ikke helt forstået hvor heldige vi er - Men ved at den dag vi har hende i vores arme så forstår vi hvad lykke er.

Vi har i dag lavet en lille foto bog vi har med ned til hende. Deri har vi sat billeder af OS - vores forældre  - Mine søstres familier samt skønne Romeo. Så må hun møde dem i bogen og høre alle historierne om dem :)



Vi glæder os og vi tæller dagene til vores livs rejse starter mod Sydafrika  - Har jeg sagt 10 DAGE ??

2 kommentarer:

  1. Husk på at i ALDRIG mere vil gå glip af en mærke dag med jeres smukke lille datter.
    Det der venter forude er større end noget andet, et kæmpe eventyr. Vi var der for 3 mdr siden og glæder mig meget til at følge jeres rejse..

    SvarSlet
  2. Og nu er der kun FEM dage til, vi glæder os til at følge Jer og Især se Jer igen sidst i nov. Knus mormor og bedstefar.

    SvarSlet