lørdag den 16. november 2013

Dag 17 - En meget rolig flyvetur til Johannesburg

Så fik vi sagt farvel til Durban, Tracy, Carol og den danske famile.. Hvor var det vemodigt at sætte kufferterne i bilen og vinke farvel.

Den lille Sophia var ikke helt klar på at skulle sove da den anden famile lige havde fået deres dreng med hjem og vi kunne høre ham løbe rundt på gangen, og lige da hun endelig havde lukket øjnene og snorkede i 5 min. kom Torben ind for at fortælle taxaen var kommet!! Nu frygtede jeg virkelig den flyvetur med en overtræt baby!!
Vi ankom i lufthavnen et par timer før, så gangene blev travet tynde af mor, far og Sophia inden vi skulle boarde..
Endnu et bleskift på det kolde toiletgulv gjorde bestemt ikke hendes humør bedre - Sølle tøs.. Kunne dog ikke nå at finde en pusle plads idet vi har lidt problemer med hendes mave pga antibiotika!! Mor her arbejder på højtryk med zoneterapien

Vi fik heldigvis en vinduesplads så vi kunne følge lidt med udenfor - i hvert fald indtil vi rullede ud på landingsbanen - for der snorksov Sophia, og det gjorde hun indtil vi landede og folk næsten var ude af flyet - JUBIIII - Hendes 1. flyvetur blev en succes - lad os håbe den succes fortsætter på fredag  når vi tager 3 flyvninger i træk med en natflyvning på knap 11 timer fra Jo.burg til Frankfurt

Vi er nu ved at finde ro på Janes Place. Vi bor i værelse 1 med udgang til haven og Sophia og far nyder trampolinen.. I morgen tager vi en hjemmedag så vi kan genfinde lidt stabilitet i hendes soverytme. Vi kan mærke de sidste dage med retten, nyankommet barn, flytning og flyvning har givet lidt uro..

Her på Janes Place bor vi sammen med en en familie der har har hentet et søskende par. Sophia og drengen har allerede kysset og krammet- Synes det er liige lovlig tidligt de starter..

En tidlig nat, bliver det for mit vedkommende, kan jeg mærke.. Vi vil planlægge næste uge i morgen da vi rigtig gerne vil opleve lidt af Jo.burg inden vi rejser igen. Tirsdag er vi til en let frokost med Impilo hvor vi skal ha lavet pas billede og ordnet papirer til ambassaden torsdag hvor Sophia får hendes pas i Pretoria - og så er vi klar til afrejse fredag aften..













3 kommentarer:

  1. Hej Dorthe og Torben! tillykke med den lige pige - ser ud til hun er en glad lille en, som vi glæder os til at lære at kende. Det har været spændende at læse om jeres dage dernede. Rigtig god tur hjem. Kærlig hilsen Kaj og Karen, Mågevej.

    SvarSlet
  2. Den står da vist på både trampolin og badekar, ser ud til de nyder det. Vi glæder os til lørdag. knus mormor og bedstefar

    SvarSlet
  3. Kæmpe stort tillykke med smukke Sophia. Og hvor ser det dejligt bekendt ud hos Jane :) der er skønt hos hende, eneste ulempe er bare at man bor så tæt sammen :)

    SvarSlet