fredag den 15. november 2013

Dag 15 - Så er Sophia officielt vores lille datter

Hold nu op hvor er det stort !!! Nu er vi OFFICIELT Sophias forældre og Sophia er vores datter!!! Det bliver ikke større end dette.

Vi har set frem til denne dag siden vi fik billedet fra faxen den 18 august - Og nu er dagen overstået med champagne og fejring.

Dagen startede med en frokost på Durban welfare office sammen med vores sagsbehandler, Sue fra Impilo og den ansvarlige på Durbankontoret. Der blev serveret indisk lækker og stærk mad  - men måske lige lidt stærk i 32 grader varmt  og fugtigt sommervejr, Især for Torben i hans fine jakkesæt og langærmet skjorte og lukkede sorte sko!! Men hold nu op hvor var vi fine alle tre :)

Ved 13.45 tiden kørte vi mod retten og så gjaldt det om at have tålmodighed!!!

Det var en nervepirrende dag idet vores socialrådgiver havde nævnt lidt problematikker med et par af punkterne i undersøgelsen omkring hendes forældre - Og netop dette gjorde at dagen trak ud - Dommeren havde måske ikke helt læst papirerne igennem og brugte UFATTELIG LANG tid på at stille spørgsmål. Vores socialrådgivere tiskede og viskede og vi kunne spore noget usikkerhed !!! Må indrømme det ikke gav ro før vi selv blev kaldt ind til en "Tak fordi i har adopteret ... Øhh er det en hende eller ham, og nu er I officielt hendes forældre" snak. 
Må indrømme jeg stortudede da Noushina, vores sagsbehandler, gav mig et knus og sagde tillykke!! 

Vi tog hjem på terrassen med champagnen og bød det andet par velkommen hjem med et glas. En rigtig lang, varm og nervepirrende dag blev afsluttet med pizza, vin og hyggesnak i stuen mens Sophia boblede i hendes seng i vores værelse ved siden af. 


                                        Sophia klar til retten  - Total lækker og købt gave til sagsbehandler.

                                                                                       
På kontoret hvor Sophias mor mødte op for at få hjælp. Vi har et billede derfra fra julen 2012.


Vores dejlige socialrådgiver som Sophia har haft meget med at gøre. 


Så er hun officielt vores  - Her foran retten i Durban

Ingen kommentarer:

Send en kommentar