mandag den 31. oktober 2011

10 pladser på 2 mdr...

Så nåede vi de 10 pladser - og allerede efter 2 måneder ... Vi er nu nummer 55..

tirsdag den 25. oktober 2011

Nyt link på siden

Jeg har lagt nyt link herind vedr. barnløsheden og alle dens følelser .. Det er meget kort og ikke så dybdegående - men der fortælles om ny bog der er kommet på gaden hvor 10 kvinder/ par fortæller om deres fertilitetsbehandlingsforløb..

Vi har selv lige takket nej til et program hvor vi skulle deltage som "dem der valgte en anden vej end fertilitetsbehandlinger"  - Vi talte meget frem og tilbage om det at dele vores erfaringer og viden med andre - men idet vi både skulle interwiewes OG følges med kamera i perioder, valgte vi at takke nej..  

Det at åbne op for følelser og erfaringer er svært nok over for jer, vores nærmeste. Så også at skulle åbne dørene for "alle andre" - Det var vi ikke klar på..

Jeg ville egentlig bare fortælle med dette link, at der er mange "forbudte følelser" indblandet i forløbet, både under behandlingerne men også under adoptionsforløbet..

Misundelse og jalousi har da fyldt meget når nye i vennekredsen eller familien glædestrålende kom og fortalte de ventede sig.. Ikke noget vi er stolte af at indrømme, men det er altså følelser der kommer i klemme her.. Og følelser kan ikke altid styres..
 - Og hvordan fortæller vi liiige den kommende mor og far at det er svært at være i stue med dem indtil vi har fået styr på egne følelser.. Den er bare svær..

Jeg, Dorthe, har haft flere "forbudte følelser" indblandet end Torben.  - Det er alle de fysiske forhold der har  været de sværeste da jeg, velvidende, nok ikke skal opleve det at blive gravid..
. At se disse smukke gravide kvinder med struttende maver der stolt fortæller hvor stor deres lille spire nu er blevet -  Høre dem fortælle om graviditeten og alt der følger... Det kan i perioder være svært.
Jeg har haft dage hvor jeg har set gravide ALLE steder.. -( Og med statistikken hvor de fortæller at fødselstallet er faldende, så må de være meget produktive i MIT område :)

Når alt dette er sagt, så nyder jeg jo også at se mine veninder blive dejlig runde  (Altså de gravide) og følge deres glæde.. Jeg er verdens bedste babysitter, hvis jeg skal sige det selv, og nyder de små størrelser..
Og måske netop der er kilden.. Jeg ved jo nu jeg selv bliver mor en dag. Bare på en anden måde end den naturlige..  Og netop derfor har jeg det ikke længere så svært med de små størrelser, som jeg har haft, da jeg jo en dag selv sidder med vores guldklump i armene.. Og så kan jeg da ligeså øve mig på "de andres"..

Vi vil stadigvæk gerne fortælle om vores tanker i forhold til adoptionen - Så vær ikke bange for at spørge..

Bare nogle tanker på en kedelig blæsende tirsdag .. Og keder i jer derude, kan I jo læse bogen der omtales i indslaget.. :O)

mandag den 24. oktober 2011

2. hop i Oktober

Så blev efterårs ferien overstået og vi har vidst hele ugen at vi var hoppet til nummer 57 pga BIF (barn i forslag)  - men ingen på kontoret ved AC til at opdatere hjemmesiden og ventelisterne.. Har lært ikke at glæde mig inden tingene er sort på hvidt ...

Men nu glæder det mig at vi er NUMMER 57 -

Vi er dermed hoppet 8 - OTTE - pladser siden 26 august hvor vi kom på listen..

onsdag den 12. oktober 2011

Uhhh 1 hop i Oktober...

Vi er nu hoppet til nr. 58 på ventelisten. Vi håber at hoppe endnu engang i nærmeste fremtid da den lille pige vi tidligere skrev om, også har fået forældre fra listen. Såå mon ikke vi snart kan skrive 57...

Skøn fornemmelse  - Og så var der solskin udenfor samtidig...

tirsdag den 4. oktober 2011

Børn søger forældre liste

Man håber jo så længe man intet svar har fået - Og svaret fik vi først i dag..


Selv om vi godt var klar over vi er langt nede på listen og der er mange andre familier der har ventet MEGET længere end os, så håbede vi da at hende pigen kunne blive vores..


Vi havde søgt papirerne hjem på en lille pige på 12 mdr fra Sydafrika - Fredag sendte vi en forespørgsel og fik afvide at i dag, tirsdag, ville den familie der havde højeste anciennitet få pigen bragt i forslag -


Det blev ikke os -


Det dejlige ved historien er at pigen nu får en familie som vil elske hende. Vores tur kommer også.. Det er vi slet ikke i tvivl om.. - Det kunne da bare ha været dejligt at skulle fejre jul som en familie på 3 i år..


Vi venter videre og håber at tiden kommer til at gå hurtigt så vi kan være de heldige der skal dele denne store oplevelse med jer..